Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

HOSV viert 25 jaar G-voetbal

Op 21 april 2018 viert vv HOSV dat we al 25 jaar een afdeling G-voetbal hebben. Op deze dag houden we open huis op ons sportterrein aan Waterkant 56 in Spanbroek met een actief programma van 13.00 uur tot 15.30. Daarna gaat het verder als een besloten feestje.

HOSV was de eerste in de regio met voetbal gericht op mensen met een beperking en is nog steeds een van de weinige verenigingen met een G-afdeling. Door de jaren heen is de G-afdeling HOSV Friends gaan heten en de letters van HOSV staan dan voor Helden Op Sport Velden. Voetballen om het plezier is het motto bij de ‘Friends’. Een laagdrempelige vereniging waar plezier, maar vooral het sportief-sociale de boventoon voert. Hier kan iedereen voetballen op het eigen niveau en laten we iedere voetballer in zijn of haar waarde, terwijl leeftijd niet van belang is.

HOSV Friends voetbalt in 3 categorieën. Senioren, junioren en pupillen. Voor iedereen die interesse heeft om te voetballen bij HOSV Friends is er de mogelijkheid om eens vrijblijvend mee te trainen.

We zien u graag langs de lijn op 21 april om met eigen ogen te kunnen zien hoeveel plezier voetbal kan geven.

HOSV_25_jaar_G_voetbal.jpg

agenda
sponsors