Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

HOSV VE 1 – DWB VE 1

De bal net naast het doel van DWB langs ging. Na wat heen en weer gebald te hebben was het DWB die de score opende vanuit een corner. De bal kwam op het hoofd van de spits van DWB terecht, deze kopte de hoge bal naar beneden het doel in. 0-1. Nog geen minuut later lag de bal in het DWB doel door een snelle uitval van HOSV, kon DENIS WAGENAAR na het omspelen van de verdediging van DWB de bal in het doel schieten.

Door de snelle combinaties van HOSV moest DWB steeds terug in de verdediging. Bij HOSV werd slordig met de kansen omgegaan. DWB speelde op de counter, zodat zij hun kans kregen door de bal snel de diepte in te sturen en door de verdediging van HOSV heen te lopen en 1-2 werd gemaakt.

Na de thee zette HOSV de druk op DWB weer voort en had uiteindelijk resultaat toen LODEWIJK BUMA de bal veroverde en aan een solo begon. LODEWIJK ging direct recht op het doel van DWB af en enkele spelers voor pionnen aan zag. Hij schoot de bal mooi binnen, 2-2!

Verder werd er nog steeds slordig met de kansen om gegaan en de zuiverheid onbrak. In de biljartsport noemen ze dat, "eerst even krijten".

Het bleef 2-2, HOSV had beter verdient, maar het was een leuke wedstrijd!  

DE TOESCHOUWER.       

agenda
sponsors