Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

De trainer aan het woord

Voorbereiding en verwachtingen komend seizoen HOSV selectie.

Begin augustus zijn we met de selectie gestart in de voorbereiding naar een nieuw seizoen. In tegenstelling tot het afgelopen jaar spelen we met zowel een eerste elftal en een tweede elftal.

Terugkijkend op het seizoen ervoor konden we met een kampioenschap niets anders dan tevreden zijn. Tevens hebben we gedurende het jaar steeds meer nieuwe spelers mogen begroeten en ook nu op de eerste training waren er een paar nieuwe gezichten te zien. Met een krappe maar enthousiaste selectie werd de voorbereiding ingezet.

We speelden al snel een oefenwedstrijd tegen Schellinkhout (komen we ook in de competitie tegen) die we jammer genoeg verloren met 1-0. Wel hebben we daar bij vlagen goed voetbal laten zien en mooie kansen laten liggen.

Op het gemeentetoernooi hebben we ons in de wedstrijden tegen VVS en DWB van onze beste kant laten zien waarbij de wedstrijd tegen AGSV een tegenvaller was. Grootste tegenvaller was echter de blessure die onze keeper Menno opliep tegen Grashoppers. We hopen dat hij zondag tijdens de eerste competitiewedstrijd aan de start kan verschijnen maar het zal lastig worden.

Het publiek van zowel HOSV als de mede dorpsgenoten waren enthousiast over het spel en het feit dat HOSV er na een jaar afwezigheid weer bij was. Na een dramatische oefenwedstrijd tegen Dess werden we even met de neus op de feiten gedrukt dat we met een halve instelling het niet gaan redden. Komend weekend wacht de eerste wedstrijd en ik ben benieuwd hoe we ons verhouden ten opzichte van onze tegenstander. We willen ons als selectie presenteren als een sportieve, gedreven en goed spelende club die op die wijze mooie prestaties kan neerzetten.

We hebben er zin in!

Groet, Egidio

agenda
sponsors