Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

over hosv

Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging anno 1930 is begonnen als V.C.L. (Voetbal Club Langereis) door de oprichters o.a C. Benit, J. Rentenaar en P. Wiggers.

HOSV is een voetbalvereniging uit Opmeer / Spanbroek. De vereniging is opgericht op 30 juni 1930. Het complex lag in die tijd nog langs de Koningspade in Hoogwoud en de vereniging droeg de naam V.C.L. In de loop van de tijd is er veel veranderd. Niet alleen de naam veranderde, de vereniging verhuisde ook naar hartje centrum van Opmeer, om precies te zijn aan de Waterkant 46b.

Waterkant 46b blijft een mooie lokatie voor een voetbalverening. HOSV onderscheidt zich van de volgende punten:

  • De verening ontplooit vele activiteiten en evementen voor de gemeenschap (ook voor niet-leden). Hierbij kan er gedacht worden aan Klaverjasavonden op de vrijdagavond (zie agenda), Westfrieslandspel en 7 x 7 toernooi en wandel - en fietsvierdaagse (derde volle week van mei);
  • De vereniging heeft een grote diversiteit in haar ledenbestand. Denkende aan een g- team en in het verleden was er ook een damesteam;
  • De vereniging wordt gekenmerkt door een goede combinatie van prestatief voetbal en gezelligheid;
  • De leden hebben onderling een sterke binding met elkaar wat een goede en gezellige sfeer opleverd, maar ook op de trainningsavonden zit de kantine regelmatig gezellig vol.

Wil je voetballen of van voetbalclub wisselen en in het eerste spelen, dan ben je van harte welkom. HOSV is opzoek naar jongens en/of meiden die graag een balletje spelen!

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via info@hosv.nl

agenda
sponsors