de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

Wedstrijdverslag HOSV - Jisp

Zondag 30 september trad HOSV thuis aan tegen het eveneens ongeslagen JISP. Door de uitslagen van JISP (vorige week 10-0) was het al van tevoren duidelijk dat deze wedstrijd heel lastig zou zijn.  Bij winst kon er nog wel eens serieus gedacht worden aan een eventueel kampioenschap. Welke bij het begin van de competietie totaal niet de doelstelling was.

De wedstrijd zou begonnen worden met als insteek FC Twente - Ajax. Veel inzakken en hopen dat er enkele goede counters komen waaruit een gevaarlijk situatie kan worden gecreerd.

Helaas bleek al snel het tegendeel. JISP begon vele malen scherper aan de wedstrijd en mede door het wegvallen van een vaste waarde achterin (Tom Glorie) lagen er al snel enkele ballen in het net van HOSV. Dit was een ploeg die duidelijk mee gaat doen voor het kampioenschap. Technisch balvaardiger en veel aanvallende spelers die voor legio kansen zorgden. Het enige wat HOSV kon doen was zo lang mogelijk tegenhouden en proberen om toch in het spel te komen. Tot de rust stond het scorebord al op 0-4.

Na de rust moest HOSV laten zien, mede voor de vele supporters, dat er toch echt wel voetbal in de ploeg zit. Er werd dan ook fel gestart en JISP werd goed onder druk gehouden. Maar meer dan enkele voorzetten en corners was er helaas geen resultaat. Wel was JISP er weer die het net kon vinden. Eerst na een penalty en later nog twee goals door slecht verdedigen.