Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

WSW 1 - HOSV 1

De nummer 1 van de ranglijst, tegen de nummer 10, zou dus een makkie moeten zijn voor WSW.

Met wat wijzigingen in het team door het afhaken tijdens de warming up, begonnen wij een beetje rommelig. Gelukkig konden wij, naarmate de wedstrijd vorderde, meer het heft in handen nemen, en zelfs de bovenliggende partij worden. Over en weer waren kansen, en waar Menno ons voor een tegengoal behoede, vergaten Mark en Quint het voorin af te maken.

In de rust was Eeg goed te spreken over het vertoonde spel, en ook zeker de uitslag. Even de puntjes op de i en weer voor de volgende 45 minuten. Gelijk al in de 3e minuut een voorzet van Jos, en Mark mist een opgelegde kans. In de 8e minuut is WSW gevaarlijk uit een corner, maar wij staan goed.

In de 11e minuut is het wel raak. Een vrije trap van Patrick wordt door Jos ingeschoten en door Stefan van richting veranderd, 0-1 voor HOSV!!

5 minuten later weer een voorzet van Jos, en nu mist Quint een opgelegde kans. In de 18e minuut probeert Stefan zijn zaakie te beschermen, en valt de bal op zijn hand, penalty? Deze wordt feilloos benut, en de stand is weer gelijk. Er volgen nog wat kansen aan beide zijde, mede ook door het goeie invallen van Jelle. Jammer genoeg geen winnaar, of toch…Het publiek was weer in grote getalen op komen dagen en heeft een goeie en vooral spannende pot voetbal gezien!!