HB Bouw Opmeer

Veteranen: Always Forward - HOSV 0 - 5

Always Forward Ve1  - HOSV Ve1    5 - 0

Op 4 oktober moesten naar het altijd lastige Always Forward. De week daarvoor hadden we het lastige MOC verslagen dus vandaag moesten we laten zien dat we dit niveau konden vasthouden. Nadat we uiteindelijk de spelerspassen hadden konden we met de kleding op weg naar Hoorn.

Een korte voorbereiding maar met 12 spelers mooi beginnen met Coen op de bank. De eerste 10 minuten gingen we gelijk op aan beide kanten was er een goede kans om een goal te maken. Daarna kreeg HOSV steeds meer greep op de wedstrijd. Passes werden onderschept en de tegenstander kwam bijna niet meer in de buurt van Jochem. Na 20 minuten maakt Ferry de eerste goal en 5 minuten later veroverde Remco de bal van een verdediger en plaatste de bal via binnenkant paal in het doel.

Met de rust dus voor met 0 - 2 en dat gaf rust in het team. Coen voor Fabian in de achterhoede en we gingen voortvarend de 2de helft in. Ferry was op dreef en kreeg de bal netjes mee en scoorde  0 -3 .  Marco maakte er  0 -4 van en na de wissel met Ferry liet Fabian zien dat ook hij kon scoren. Een prima wedstrijd gespeeld de punten mee en ook Jochem heeft zijn doel weer schoongehouden.