Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

Kleileroord won met 3 - 1 van HOSV 1

Kreileroord – HOSV

Met tocht wat blessure gevallen ( Yorick, Tim, Mark, Maarten ) begonnen wij aan deze wedstrijd, tegen een jonge ploeg. Al in de 6de minuut wordt een vrije trap van Renee door Stefan ingeschoten.

Deze wordt echter afgekeurd vanwege onverklaarbare buitenspel. 10 minuten later was het wel raak, ingooi van Jos en Patrick schiet beheerst binnen. Wij krijgen nog wel een paar kansen, maar geen van deze kansen gaan erin.  In de 41de minuut veroorzaakt Jordy een penalty door het aan de stok te krijgen met een 2 meter lange vent. Na wat trek en douw werk krijgen beide rood. De penalty werd benut, 1-1 dus.

In de 2de helft een schot van Bart op de kruising, andere kansen gaan net over of naast. Een schot van Tom ook weer net niet, en Kreileroord scoort uit een buitenspel situatie de 2-1.

Wij krijgen dan ook nog een penalty, en deze wordt door Patrick gemist. HOSV neemt risico, wat uiteindelijk tot de 3-1 uitslag resulteerd.

Een wedstrijd om snel te vergeten, of toch niet.

De scheisrechter floot totaal niet in ons voordeel. Achteraf geeft hij aan een rapport op te stellen over het gedrag van HOSV. Niet alleen de spelers, maar ook supporters zou hij vermelden.

De wedstrijd dus verloren door onszelf, en ook wel door de scheidsrechter.