Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

Je kunt weer inschrijven voor het 7 x 7 toernooi

7 tegen 7 voetbalkampioenschap Opmeer

Opmeers voetbaltoernooi de kermistraditie op zaterdag 16 mei

Voor de zesde keer wordt gespeelt om het Opmeers 7 tegen 7 voetbalkampioenschap. Het gemeentelijk kampioenschap vindt wederom plaats tijdens de eerste kermisdag in Opmeer. Dit jaar is dat op zaterdag 16 mei.

 Voorgaande editie’s

De organisatie kan terugkijken op een erg geslaagde dag. Het toernooi, de heerlijke barbecue en het aansluitende feest waren voor de voetballers en toeschouwers een mooie opmars naar een geslaagd kermisweekend. En de kermis feesttent op het terrein van HOSV is niet meer weg te denken uit het dorp. Na de spannende finale van vorig jaar is het nu de vraag wie er met de titel van het Opmeers Kampioenschap 7 tegen 7 vandoor gaat. Wordt het FC Weinig Haar, Etos, meervoudig winnaar the Lying Erics of de titelverdediger uit de Weere? Dus geef je op en ga de strijd aan!

7 tegen 7 kampioenschap/voetbal een succes

Voetbalvereniging HOSV heeft een jarenlange traditie gehad met het toernooi voetbal. Het voetbalseizoen wordt al jaren afgesloten op deze manier. Heerlijk voetballen met vrienden en of buren, gewoon een gezellig en sportief evenement voor alle voetballiefhebbers uit de gemeente. Dus ook voor dames; de organisatie ziet daarom graag dat gemengde teams zich aanmelden. Met andere woorden; elk team telt bij voorkeur minimaal twee dames.

Deelnemen

Teams met spelers in de leeftijd vanaf 16 jaar kunnen zich vanaf heden weer aanmelden. Elk team uit gemeente Opmeer kan zich voor het kampioenschap opgeven. Een groep vrienden, een bedrijventeam of een team waar je wekelijks mee op het veld of in de zaal speelt. Het maakt niet uit. Zet maximaal 11 namen op papier en zet deze op de mail naar 7tegen7@gmail.com

 Locatie

Het kampioenschap zal plaatsvinden op het sportcomplex “de Kolk” van voetbalvereniging HOSV. In het hart van Opmeer/Spanbroek en nabij de kermis is dit een ideale locatie voor een sportief en gezellig evenement van de Opmeerse voetballers.

 Informatie

Voor meer informatie en aanmelden: 7tegen7@gmail.com

agenda
sponsors