Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

HOSV Kerstbomen verkoop start weer

Kerst7.jpg

De feestdagen komen er weer aan en zo ook de vraag naar kerstbomen. Voetbalvereniging HOSV start op zaterdag 2 december 2017 weer de jaarlijkse kerstboom verkoop t.b.v. HOSV Friends. HOSV Friends is de afdeling van het G voetbal van HOSV. De club verkoopt hier de allerbeste kwaliteit kerstbomen en kopers hebben de keus tussen bekende soorten als Fijnspar, Blauwspar, Omorika en Nordman. Er wacht u een ruime keus uit verschillende maten bomen, met of zonder kluit.

 De verkoop is op het HOSV terrein aan de Waterkant 56 te Spanbroek (Naast de Amazone) en goed bereikbaar met de auto. We zijn iedere maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur aanwezig om u van dienst te zijn.

Tijdens de dagen dat we aanwezig zijn, kunt u ons ook telefonisch bereiken op tel. 0226-351053 voor meer informatie. Als u de boom niet mee kan nemen om wat voor reden dan ook, is er een gratis bezorg dienst. Er is ook de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen. Deze zijn af te halen bij Dhr. Klein, Breestraat 3 te Opmeer.

 We zien u graag verschijnen. Tot ziens op het HOSV terrein.

agenda
sponsors