de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HOSV 1 - Kadoelen 1

Nadat wij de afgelopen weken weer punten hadden laten liggen, 1-1 bij Jisp, en een zelfde score tegen HYS, stond nu Kadoelen op het programma.

Kadoelen, een ploeg die vorige week nog met 6 - 5 verloor van Callantsoog, een ploeg die dus altijd scoort.

Gelijk in de 2e minuut kregen zij een kans en de eerst volgende aanval van ons had ook een doelpunt kunnen zijn. In de 3e minuut speelt Maarten de bal op Patrick, de een-twee met Stefan geeft Patrik vrij baan en de 1 – 0 is een feit. Bij een ingooi kopt Quint de bal door op Patrick, dien hem op zijn beurt weer panklaar legt voor Jordy en de 2 – 0 is binnen.

In de tussenliggende periode zijn er veel scorings kansen ( vooral Patrick alleen op de keeper )

Halverwege de 1e helft gaat Jordy de combinatie aan met Patrick, die op zijn beurt weer voorzet op Quint en de 3-0 aantekent. 10 minuten voor rust krijgt Kadoelen een vrije trap, die in eerste instantie door Menno werd gestopt. De terugspringende bal werd echter alsnog ingetikt en zo was de rust stand 3-1. 5 minuten voor rust is Patrick er weer door, en schiet de bal op de binnenkant van de paal, maar geen goal.

De 2e helft begonnen met een wissel, Renee erin, en Melvin eruit.

In de 5e minuut een prachtige voorzet op maat van Daan, echter Quint had het vizier niet scherp en schiet voorlangs. In de 10e minuut scoort Quint dan wel, hij wordt diep gestuurd door Tom Glorie, kapt, en lepelt hem prachtig in de kruising.

Daan wordt gewisseld voor Mark, die ook weer hersteld was van een blessure, en heel graag wilde. Ook nu weer een periode van veel kansen en pas in de 28e minuut wordt het 5-1. Jos gaat diep, en wordt een scorings kans belet door vasthouden van een tegenstander.

De scheids moet de tegenstander wel rood geven, en de panalty wordt door Patrick feilloos binnen geschoten. Een kwartie voor tijd wordt Tom Koper gewisseld voor Duco.

Een minuutje later schiet Patrick vanaf onze linkerkant op doel, de keeper stomp weg en precies op het hoofd van Quint, die voor de einduitslag van 6-1 tekent. Quint gaat er 5 minuten voor tijd nog af met kramp, dus nu was het weer even gelijk met 10 tegen 10.

Zaak is nu om de gemiste kansen volgende week wel te scoren, zodat wij DESS uit ook kunnen pakken.