Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

Gemeentetoernooi bij HOSV

Zoals al tientallen jaren het geval, wordt ook dit jaar het Gemeentetoernooi van Opmeer gespeeld.  Dit jaar zal dat  op 20, 22 en 25 augustus gebeuren op sportpark 'De Kolk',  de thuishaven van HOSV. Alle voetbalclubs van de gemeente doen hier aan mee. Grasshoppers, VVS '46, DWB, AGSV en natuurlijk  gastheer HOSV.  Alle clubs  zullen tegen elkaar uitkomen in korte wedstrijden, verspreid over de 3 dagen. De club die de meeste punten behaald wint het toernooi.

Het Juro-Unirek Gemeentetoernooi is inmiddels een traditie in Opmeer. Een stukje voorbereiding voor de teams en alvast proeven van het nieuwe seizoen voor het publiek. Er is een penalty bokaal voor de jeugd en een deskundige jury bepaald wie dit jaar de beste speler van het toernooi is en er is een prijs voor de topscorer. Beide prijzen worden beschikbaar gesteld door Univé.

Het gemeentetoernooi is naast een reeks wedstrijden vooral een ontmoetingsplek. Lekker langs de lijn kletsen en na afloop nog even naborrelen in de tent. Dit jaar doet HOSV er alles aan om een vlekkeloze editie af te leveren en nodigt alle gemeentelijke voetbal liefhebbers uit om deze 3 dagen bij HOSV langs te komen.

agenda
sponsors