Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

De schouders eronder!

Op een mooie zaterdag in november hebben acht leden van HOSV de schouders er onder gezet om zeven bomen om te zagen. Waarvan er vijf waren verkocht via de gemeenschapveilig.

De mannen hebben van negen tot half vijf gewerkt aan het omhalen van de bomen met twee motorzagen en een auto. Een auto zult u denken! Ja, er was namelijk een dikke boom in het water gevallen en die moest naar de sluis worden getrokken. De dikke boom kon op deze manier in het  water aan stukken worden gezaagd en de rest kon er uit worden getrokken.

De takken werden meteen aan de kant gelegd en in de loop van de kerstbomen verkoop op geruimd en versnippert door de gemeente. Waar onze dank groot voor is.

Ja, en nu de opmerkingen van verschillende kanten wat gebeurd er met de stammen die er nog staan?

Nou daar worden stoeltjes van gemaakt om de oudjes op te laten vissen. Dat is onze gedachten, maar misschien zijn er andere oplossingen, dan horen we dat graag.

Mannen die mee hebben geholpen van harte bedankt namens de overige leden.

Verder zijn er nog meer vernieuwingen. U ziet het goed, de zonnecellen staan op het dak. We hopen dat voor het Nieuwjaar de aansluiting is gemaakt, want het is nog even wachten op de omvormer.

Dan sluit HOSV het jaar goed af! De bomen zijn om en de zonnecellen zijn geplaatst.

Zo gaan we al meer naar een beter milieu toe met HOSV.

Leden denk aan gescheiden vuil uit de kantine en kleedkamers, het ophalen van frituurvet en de zonne energie en alle besparingen die HOSV het afgelopen jaar heeft verricht door het team gebouw van HOSV.

Alleen moeten de leden nu mee werken aan het scheiden van het afval. In de kleedkamers zijn er kokers geplaatst waar de oude bekers in gedaan moeten worden. Er zijn in het gebouw negen van die kokers geplaatst, maar ze moeten nog herkenbaar worden. Wie heeft daarvoor ideeën?  

Graag zien we jullie ideeën tegemoet.

agenda
sponsors