Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

De club van 100 hield hun jaarlijkse uitje

                                                                                                                                                             IMAG0779.jpgNa de geweldige seizoen afsluiting  van vorige week, 7 tegen 7 voetbalkampioenschap, stond er vandaag de bijeenkomst van de Club van 100 HOSV op de agenda.

Allereerst werd er stil gestaan bij de 2 leden die ons zijn ontvallen, namelijk dhr. A. Remers en dhr. W. Witsen. Ook namens de club van 100 wensen wij de familie veel sterke toe dit verlies te dragen.

Zoals jaarlijks gebruikelijk is, is de Club van 100 vandaag op stap geweest en ditmaal is er met een twintig tal mensen een bezoek gebracht aan het familie bedrijf Spaansen te Winkel. Het oude woonhuis is ingericht als museum en nogmaals dank aan de zeer enthousiaste Ada van der Wal-Spaansen voor haar gastvrijheid, mooie verhalen over het ontstaan en wel en wee van deze prachtige firma. Hoe vader Bertus en zijn negen zonen via transport uitgroeit naar grootste zandleverancier van Noord-Nederland en naar wat het bedrijf nu is. Zeer zeker de moeite waard om dit museum nogmaals te bezoeken! Bedankt Ada, namens onze club!

Bij terugkomst in de kantine van HOSV zijn er de gebruikelijke zaken doorgenomen;

Afgelopen seizoen heeft de Club van 100 mogelijk gemaakt om het nieuwe jeugdteam te voorzien van nieuwe kleding. Bij aanvang van seizoen 2016/2017 staat er weer een HOSV jeugdteam op de velden wat er in het prachtige rood verzorgd bij loopt. Ook zijn er weer een aantal initiatieven besproken waarmee we HOSV komend seizoen mee kunnen ondersteunen.

De dag werd heerlijk afgesloten met een hapje en drankje op het zonnige terras van sportpark “de Kolk”.

agenda
sponsors