Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

Amateurvoetbal NH gaat online

bal.png

Het blad Amateurvoetbal-NH gaat het tweede seizoen in en daar waar ik het eerste jaar het blad als een magazine uitbracht, gaat het per heden online op de website www.amateurvoetbal-nh.nl

MEER INTERACTIE TUSSEN AMATEURVOETBAL-NH EN DE VERENIGINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De eerste online editie komt eind september uit. Ook is het de bedoeling dat de verenigingen zelf met verhalen, mededelingen, foto’s, filmpjes (via youtube), verslagen enz. enz. op de website komen!!!!!

Het mag zoals u gewend bent over alles gaan, alles wat met de vereniging te maken heeft bv. jeugdtrainers, kantinemedewerkers, kampioenschappen van jeugdelftallen of lagere senioren, samenwerking met andere clubs, nieuwe velden/kantine of aanbouw, topspelers bij de jeugd of lagere senioren, gewoon een leuk verslag van een vriendenteam die wat bijzonders hebben, meiden team,  G-teams…. Dus heeft U iets leuks of nieuws te vertellen, laat het mij weten!

Ook komt er een rubriek van vraag en aanbod, hierin kunnen verenigingen bv. vragen voor een oefenwedstrijd of als verenigingen op zoek zijn naar een nieuwe jeugdtrainer, teams voor een toernooi etc. etc.

Om dit bekend te maken binnen Uw vereniging hebben wij U nodig. Wij willen U vragen om dit binnen Uw vereniging bekend te maken, door het bijvoorbeeld in Uw clubblad of op de website te plaatsen, zodat iedereen binnen Uw club op de hoogte is. Op deze manier kan elk lid binnen Uw club dan iets op de website laten zetten.

Dit mag dan gestuurd worden naar johan@amateurvoetbal-nh.nl zodat ik het op de website kan plaatsen.

agenda
sponsors