Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

7 tegen 7

 

7 tegen 7 voetbalkampioenschap gaat voor de 4 op een rij

Opmeers voetbaltoernooi de kermistraditie op zaterdag 25 mei 2013

 

In 2013 wordt de vierde editie gepresenteerd van het Opmeers 7 tegen 7 voetbalkampioenschap. Het gemeentelijk kampioenschap vindt wederom plaats tijdens de eerste kermisdag in Opmeer. Dit jaar is dat op zaterdag 25 mei 2013.

 

Voorgaande editie’s

De organisatie kon terugkijken op een erg geslaagde dag voor zowel voetballers als aanwezige kinderen. Ook voor de kinderen was het nodige vermaak met onder meer een penaltycontest, een luchtkussen en natuurlijk de kermis om de hoek. Het toernooi, de heerlijke barbecue en het aansluitende feest waren voor de voetballers en toeschouwers een mooie opmars naar een geslaagd kermisweekend. Met vorig jaar zelfs de kermis feesttent op het terrein van HOSV. Na de spannende finale van vorig jaar tegen de Etos is de titel van het Opmeers Kampioenschap 7 tegen 7 nu in handen van FC Weinig Haar van coach Egidio Oude Groen. Dus geef je op en ga de strijd aan!

 

Wijkenvoetbaltoernooi wordt 7 tegen 7 kampioenschap

Voetbalvereniging HOSV heeft een jarenlange traditie gehad met het wijkenvoetbal.

Drie jaar geleden heeft de vereniging deze traditie nieuw leven ingeblazen. Wel in aangepaste vorm, maar het idee is niet anders. Gewoon een gezellig en sportief evenement voor alle voetballiefhebbers uit de gemeente. Dus ook voor dames; de organisatie ziet daarom graag dat gemengde teams zich aanmelden. Met andere woorden; elk team telt bij voorkeur minimaal twee dames.

 

Deelnemen

Teams met spelers in de leeftijd vanaf 16 jaar kunnen zich vanaf heden weer aanmelden. Elk team uit gemeente Opmeer kan zich voor het kampioenschap opgeven. Een groep vrienden, een bedrijventeam of een team waar je wekelijks mee op het veld of in de zaal speelt. Het maakt niet uit. Zet maximaal 11 namen op papier en zet deze (inclusief mailadressen) op de mail naar 7tegen7@gmail.com of surf naar www.hosv.nl voor verdere informatie.

 

Locatie

Het kampioenschap zal plaatsvinden op het sportcomplex van voetbalvereniging HOSV. In het hart van Opmeer/Spanbroek en nabij de kermis is dit een ideale locatie voor een sportief en gezellig evenement van de Opmeerse voetballers.

 

Informatie

Voor meer informatie en aanmelden: 7tegen7@gmail.com en www.hosv.nl.

agenda
sponsors