Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

30 jaar bestaan van het veteranentoernooi

30 jarig bestaan Veteranentoernooi HOSV

Seizoensopening HOSV op zondag 24 augustus

 

In 2014 wordt voor de dertigste keer het “Jan Feld kunststof kozijnen” veteranen toernooi gespeeld. Het toernooi wordt altijd gespeelt vlak voordat de reguliere competitie van start gaat. Dit jaar is dat op zondag 24 augustus.

 

Jan Feld

Vijfentwintig keer is het toernooi gesponserd geweest door William Witsen, tot vorig jaar nog steeds naamdrager van het evenement. Tegenwoordig is Jan Feld Kunststof kozijnen al vijf jaar de sponser van het veteranen toernooi en is vanaf deze 30ste editie ook de naamdrager van het toernooi geworden. Al jaren wordt er voorafgaand aan de competitie gezellig en sprortief voetbal gespeelt, als mooie opwarmer voor voor de competitie. Vooral de buurtverenigingen zijn in al die jaren veel aanwezig geweest en dit jaar is het vv MOC uit Midwoud wat zijn titel moet verdedigen. De deelnemende verenigingen dit jaar zijn: Grasshoppers, vv MOC, vv Spartanen, Kaagvogels, Always Forward en deorganiseerende vereniging VV HOSV. Aanvang van de wedstrijden is 11.00 uur.

 

Locatie

Op het sportcomplex “de Kolk” van voetbalvereniging HOSV aan de Waterkant in Opmeer.

 

Overige teams

De overige teams van HOSV oefenen deze dagen regelmatig in wedstrijdverband voordat de competitie van start gaat. HOSV 1 zal ook weer deelnemen aan het bekertoernooi waarvan de eerste 3 wedstrijden van 27 tot en met 31 augustus gespeelt gaan worden.

Zondag 7 september begint voor HOSV 1 de competitie en voor de overige teams zal dat zondag 14 september zijn.

 

Informatie

Voor het wedstrijdprogramma en meer informatie www.hosv.nl.  

 

 

Voor meer informatie kan de redactie terecht bij:

HOSV

Jochem Frankfort

Tel: 06-15245334

E-mail: j.frankfort@quicknet.nl

 

agenda
sponsors