Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

Veteranentoernooi 2015

In 2015 wordt voor de 31ste keer het “vernieuwde” veteranen toernooi gespeeld. Het toernooi wordt altijd gespeelt vlak voordat de reguliere competitie van start gaat. Dit jaar is dat op zondag 23 augustus. Er wordt dit jaar in 1 poule gespeelt waarbij de poulewinnaar tevens de felbegeerde titel pakt. MOC is titelhouder en bij nog een toernooi winst tijdens de komende editie mag het de wisselbeker behouden.

sponsor2.jpegJan Feld kozijnen

Al jaren wordt er voorafgaand aan de competitie gezellig en sprortief voetbal gespeelt, als mooie opwarmer voor voor de competitie. Vooral de buurtverenigingen zijn in al die jaren veel aanwezig geweest en dit jaar zijn de deelnemers: vv MOC uit Midwoud (wat zijn titel moet verdedigen), Grasshoppers Hoogwoud, Kaagvogels Kolhorn en de organiseerende vereniging VV HOSV. Trouwe sponser van het toernooi is al jaren Jan Feld kunstof kozijnen.

Overige teams

De overige teams van HOSV oefenen deze dagen regelmatig in wedstrijdverband voordat de competitie van start gaat. HOSV 1 zal ook weer deelnemen aan het bekertoernooi waarvan de eerste wedstrijd ook op 23 augustus gespeelt gaan worden na het toernooi.

Zondag 6 september begint voor HOSV 1 de competitie en voor de overige teams zal dat zondag 13 september zijn.

Locatie

Op het sportcomplex “de Kolk” van voetbalvereniging HOSV aan de Waterkant in Opmeer. Aanvang van de wedstrijden is 11.00 uur.

Programma

Tijd Teams     Scheidsrechter
11.00 - 11.25 HOSV - Kaagvogels Romke
11.30 - 11.55 MOC - Grasshoppers Romke
12.00 - 12.25 HOSV - Grasshoppers Nico
12.30 - 12.55 MOC - Kaagvogels Nico
13.00 - 13.25 HOSV - MOC Romke
13.30 - 13.55 Kaagvogels - Grasshoppers Nico
agenda
sponsors