Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

Verslag HOSV - ZRC/Herenmarkt 1

HOSV 1 - ZRC/Herenmarkt 1

De wedstrijd begon al goed, want de tegenstander was een kwartier voor de wedstrijd compleet, waardoor de wedstrijd 5 minuten later begon. Daarnaast had het eerste van HOSV een vedette ingehuurd: Fabian Scheltus, die voor de rust achterin zorgde. Ook Patrick Huijberts werd aan de selectie toegevoegd als extra wissel en mocht in de 2de helft weer zijn eerste minuten pakken in het vlaggenschip.

In de eerste 10 minuten kreeg Bart al 2 grote kansen, maar helaas gingen deze over het doel en ging de eerste speler van ZRC van het veld, waardoor zij met 10 man verder speelden.
Na veel druk en goed spel naar voren kwam HOSV een aantal keer gevaarlijk voor het doel, maar dit resulteerde niet in doelpunten, waardoor HOSV in de eerste helft met 0-0 van het veld ging.

De tweede helft was hetzelfde spelbeeld, veel druk naar voren, totdat in de 63ste minuut Bart de eerste goal maakte. Daarna was het spel van de tegenstander doorbroken en dit zorgde ervoor dat er in het laatste kwartier nog 3 keer gescoord werd, waaronder een prachtige goal in de kruising van Ron. Uitslag: 4-0 voor HOSV.

Statistieken van de wedstrijd zijn op te vragen bij Gideon, die als 2e trainer aanwezig was. Conclusie: veel balbezit over de grond en weinig balverlies. Een goed teken dus.