de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

Verslag HOSV 1 - GSV 1

Met een vaste basis, en alleen Eeg als wissel de eerste helft, begonnen wij tegen GSV.

Wij hadden een sterk overwicht, maar naarmate de rust naderde werden zij toch sterker. Met name de rechtsbuiten, die veel snelheid ontwikkelde was een lastpost. Wij komen derhalve toch op een 1-0 voorsprong door een goal van Stefan.

Uit een corner wordt de bal hard door Steve ingekopt, en in het gerommel was niet meer duidelijk wie, maar het doelpunt zetten wij op naam van Steve.

Dit alles gebeurde in de 14e minuut, en 3 minuten later, een voorzet op maat van Jos, en prachtig ingekopt door Mark Oud. Menno redt vlak voor rust nog een lastige bal van GSV, en zo rusten wij met 2-0

Tom Koper was gearriveerd vlak voor rust, en kon 5 minuten na rust invallen voor Quint, die geblesseerd was geraakt. Jordy pakt nog een gele kaart, en wij laten ons onnodig terug dringen.

In de 30e minuut was het raak voor GSV, uit een vrije trap hard ingekopt, en met nog een kwartier te spelen werd het nog spannend. Mede door prima reddingen door Menno bleef het 2-1.

Eeg was inmiddels ingevallen voor Renee, die ook een lichte blessure had opgelopen.

In de laatste minuut een prima diep gespeelde bal van Eeg op Jos, die 1 op 1 met de keeper kwam.

De meegelopen verdediger durfde niets te doen, en zo speelde Jos de bal goed langs de keeper, en stond de eindstand 3-1 op het score bord.

Mede door een prima 1e helft een goeie generale voor volgende week tegen Flevo.