Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HOSV Veteranen pakken 3 punten

We hebben met 3 - 2 gewonnen.

We hebben niet altijd zoveel geluk maar vandaag wel. We kwamen al snel achter met 1 - 0 (foutje Fabian, hij was nog niet helemaal wakker). Wieringerwaard kreeg veel kansen maar misten voor open doel of ze schoten over. We kwamen weer op 1 - 1 door een mooie trap van René Meijners in de rechterbovenhoek. We speelden wel goed gecontroleerd, maar er werd stug verdedigd. We hadden een beter spel maar door snelle uitvallen bleef Wieringerwaard gevaarlijker. Jochem redde een aantal keren knap, maar toch kwamen we weer achter te staan. Een eigen doelpunt van Wieringerwaard trok de stand weer gelijk.

De tweede helft kregen we meer grip op de aanvallers van Wiegeringerwaard. Iets meer verdedigend voetballen door Fred Pelt bracht meer rust in het team ook de links/rechtsbacks Raymond en Gert stopten hun spitsen goed af. Een mooie actie van Ferry Huiberts langs de achterlijn die de bal keurig terug legde op Coen die netjes afrondde op doel. De laatste vijf minuten na het uitvallen van Remco en het in vallen van Tom, wilde ze toch nog een pumtje pakken, maar kregen we in de laatste minuut, nog een mooie bal die via de binnenkant paal er nog door een wieringerwaard spelen werd uitgewerkt.

Prima resultaat met 11 splers en 1 wissel. komende weekend thuis tegen DWB zal het opnieuw een mooie wedstrijd kunnen worden.