Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HOSV VE1 - Wieringerwaard VE1

Er was eens: op sportcomplex "De Kolk" , kwamen de vikingen op bezoek: Wieingerwaard.

We moesten starten tegen de zon en met de kantine in de rug en met tegenwind. Maar, na de rust kwam het toch nog weer goed. Na een mooie pass van René op Ono kon Piet de 1 - 0 inkoppen.

De plotseling gewijzigde score zorgde echter nog voor 5 billenkhnijpende minuten. Maar, even kort over de 1ste helft Ferry schiet voorlangs en Piet hing te lang in de lucht. conclusie kopbal net naast!Hosv, duidelijk beschikkend over een surplus aan technische bagage, wist echter deze superieuriteit niet in doelpiunten uit te drukken.De eerste helft waren we goed bezig maar de eindpas wilde maar niet lukken door stug verdedigen van Wieringerwaard.

Echter de tweede helft richting de kantine werden ze teruggedrukt en kregen weinig mogelijkheden om nog in de buurt van ons doel te komen.Er kwamen meer kansen zoals die voor Ferry en een mooie diepte pass van Lodewijk op René Meijners die net naast schoot doordat de keeper weer heel goed uit zijn doel kwam. Duidelijk een goede wedstrijd gespeeld onder het toeziend oog van onze sponsor Jan Feld, misschien was dat ook wel een goede stimulans.

Daarnaast was het een rustig weekend zonder veel feestjes, wat ook goed te zien was.