de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HOSV VE 1 - MOC VE 1

Zondagochtend onder een blauwe hemel met zon en warm weer gingen we van start tegen MOC Ve1 wat altijd een moeilijke wedstrijd is.

Ook deze keer begonnen we goed en kregen we kansen, maar alleen voor de keeper is toch moeilijk scoren voor Remco. Op het middenveld waren we heer en meester en MOC kwam bijna niet bij het doel van Jochem. Toch kwamen we voor rust met 1- 0 voor door een goed doelpunt van Ferry die de buitenspelval omzeilde en de bal keurig in het doel schoot.

De 2de helft gingen we lekker in de aanval om dan toch het tweede doelpunt te maken, maar  bij een uitval van MOC vielen Coen en tegenstander over elkaar heen waardoor de scheidsrechter een penalty gaf die er keurig ingeschoten werd.

Door geklungel in de defensie van MOC kon René Meijners de bal er mooi met een lobje inschieten terwijl de keeper uit doel was. De volgende kans ging er ook al snel in en voordat we het wisten was het 4 -1. MOC kreeg ook nog een kans en de eindstand was 4 -2.

Prima wedstrijd met te weinig doelpunten, maar we hebben wel 3 punten in de tas.
Volgende week uit naar Grasshoppers wat ook weer een mooie wedstrijd kan worden omdat de krachtsverschillen in onze poule heel klein zijn.