de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

Wedstrijdverslag HOSV - WBSV

Vele wedstrijden waren dit weekend afgelast, maar op het sportpark de kleine kolk moesten de punten verdeeld worden. Ondanks de afwezigheid van Jos van Tetten die zijn team niet kon helpen door een zware straf van de KNVB, stond er een echt team bij aanvang.

Ook de jongens van WBSV hadden er zin in dit zagen wij vanaf minuut een. Beide teams stonden verdedigend goed en wisten voorin niet veel klaar te spelen. Ondanks dit was het wel een attractieve wedstrijd, dit kwam door de strijd die beide teams leverden. Een potje werkvoetbal op een gladde maar goed bespeelbare grasmat.

Uitblinker bij HOSV was Steve die op het middenveld geregeld zijn tegenstanders tot wanhoop dreef door constant de bal te veroveren en netjes het spel voort te zetten. Duidelijk was dat iedereen op het veld een goede instelling had, dit was bij een bepaald persoon langs de lijn helaas niet te merken, Pep biertje teveel gehad?.

De tweede helft vielen er aan beide wat gaatjes achterin en dit resulteerde in meer kansen, echter werden deze niet benut en bleef het 0-0 . Vandaag stond de winnaar helaas niet op het veld maar ernaast, het publiek heeft een zich heel goed vermaakt.

Bij deze willen wij hun allen bedanken dat zij de moeite en tijd hebben genomen om bij ons de wedstrijd te komen bekijken.