Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HOSV 1 - Schellinkhout

Door afwezigheid van Tom Koper, Jelle en Duco ( werk ) stond debutant Dave Groot op de rechtsback positie.Omdat de scheids niet wilde meewerken aan het meedoen van Coen Klaver ( pas was niet beschikbaar, en op rijbewijs mocht niet ) deed Eeg ook de kleren maar aan voor de wissel.

Het was in het begin een gelijk opgaande strijd maar in de 36e minuut werd het toch 1-0. Een diepe bal van Jordy werd uitstekend op waarde ingeschat door Patrick, en met een leep “loppie”verschalkte hij de keeper, 1-0. 3 minuten later kwam er een aanval over rechts en wist Melvin de bal op links op te pikken en uit een ogenschijnlijk onmogelijke hoek de 2-0 binnen te schieten.

De 2e helft begonnen wij goed, want een afvallende bal werd door Patrick opgepakt en met een prachtige lob….. net over geschoten.De 2e helft lag het initiatief bij Schellinkhout en wel letterlijk en figuurlijk. Voor praten en hard spel kregen zij 5x geel (een 2x geel, dus rood )

In de 13e minuut mocht Jos het veld verlaten na een zware overtreding, die weer overigens niet bestraft werd. Collin was zijn vervanger op rechts. Patrick is er weer door, en wordt net voor de 16 aangetikt. Vrije trap HOSV. Patrick legt de bal zelf neer, en voordat iedereen, inclusief Patrick er erg in had, had Tom Glorie de bal al in de kruising leggen. 12 minuten voor het eind staakte de scheids de wedstrijd, en na de afkoeling voor onze Schellinkhout vrienden werd de wedstrijd verder hervat.

Een uitstekende pot weer, en terecht de 3 punten thuis.