Voetbalvereniging HOSV
Hoogwoud Opmeerse Sport Vereniging

welkom bij voetbalvereniging HOSV

de gezelligste vereniging van Opmeer

Hoofdsponsor

HB Bouw Opmeer

HB Bouw Opmeer

www.hbbouwopmeer.nl

7x7 toernooi

1ste Lustrum voor Opmeers 7 tegen 7 voetbalkampioenschap

Opmeers voetbaltoernooi de kermistraditie op zaterdag 24 mei 2014

In 2014 wordt voor de vijfde keer gespeelt om het Opmeers 7 tegen 7 voetbalkampioenschap. Het gemeentelijk kampioenschap vindt wederom plaats tijdens de eerste kermisdag in Opmeer. Dit jaar is dat op zaterdag 24 mei.

Voorgaande editie’s

De organisatie kon terugkijken op een erg geslaagde dag voor zowel voetballers als aanwezige kinderen. Ook voor de kinderen was het nodige vermaak met onder meer een penaltycontest, een luchtkussen en natuurlijk de kermis om de hoek. Het toernooi, de heerlijke barbecue en het aansluitende feest waren voor de voetballers en toeschouwers een mooie opmars naar een geslaagd kermisweekend. De kermis feesttent op het terrein van HOSV was ook weer aanwezig. Na de mooie finale van vorig jaar is de titel van het Opmeers Kampioenschap 7 tegen 7 weer terug in de handen van the Lying Erics van coach Maarten Blom. Dus geef je op en ga de strijd aan!

7 tegen 7 kampioenschap/voetbal populair

Voetbalvereniging HOSV heeft een jarenlange traditie gehad met het toernooi voetbal.

Al vijf jaar wordt nu het seizoen afgesloten op deze manier. Heerlijk voetballen met vrienden en of buren, gewoon een gezellig en sportief evenement voor alle voetballiefhebbers uit de gemeente. Dus ook voor dames; de organisatie ziet daarom graag dat gemengde teams zich aanmelden. Met andere woorden; elk team telt bij voorkeur minimaal twee dames.

Deelnemen

Teams met spelers in de leeftijd vanaf 16 jaar kunnen zich vanaf heden weer aanmelden. Elk team uit gemeente Opmeer kan zich voor het kampioenschap opgeven. Een groep vrienden, een bedrijventeam of een team waar je wekelijks mee op het veld of in de zaal speelt. Het maakt niet uit. Zet maximaal 11 namen op papier en zet deze (inclusief mailadressen) op de mail naar 7tegen7@gmail.com of surf naar www.hosv.nl voor verdere informatie.

Locatie

Het kampioenschap zal plaatsvinden op het sportcomplex van voetbalvereniging HOSV. In het hart van Opmeer/Spanbroek en nabij de kermis is dit een ideale locatie voor een sportief en gezellig evenement van de Opmeerse voetballers.

Informatie

Voor meer informatie en aanmelden: 7tegen7@gmail.com

agenda
sponsors